Ekonomi

Gediz’deki Tarım ve Hayvancılık Fuarı’na ilgi büyük

Gediz’deki Tarım ve Hayvancılık Fuarı’na yoğun ilgi

KÜTAHYA – Kütahya’nın Gediz ilçesinde ilk kez düzenlenen Tarım ve Hayvancılık Fuarı kapılarını ziyaretçilerine açtı.

Kütahya Vali Yardımcısı Aydın Börü, Kütahya İl Tarım ve Orman Müdürü Orhan Özçalık, Gediz Kaymakamı Hakan Alkan, Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak, Kütahya Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Necati Gültekin, Kütahya Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu İl Koordinatörü Birsen Ticaretaslan, Ged ve Sanayi Odası Başkanı Vedat Öztürk ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Fuarın açılışına Kütahya Vali Yardımcısı Aydın Börü, Kütahya Tarım ve Orman Müdürü Orhan Özçalık, Gediz Kaymakamı Hakan Alkan, Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Vedat Öztürk, Gediz Ziraat Odası Başkanı Ali Osman Aslan, Fuar Yönetici Sedat Bozkurt konuşma yaptı.

Kütahya Vali Yardımcısı Aydın Börü, fuarın açılışında emeği geçenlere plaket verdi. Daha sonra açılış kurdelesini kesen protokol üyeleri, fuarda yer alan firmaların stantlarını gezerek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Milli sermayeyle yapılan tarım makineleri ve traktörler büyük ilgi görürken, protokol üyeleri de traktör üzerinde poz verdi.

Fuarın ilk gününde etkinliklere vatandaşlar ilgi gösterdi. Vatandaşlardan Hilmi Bircan, “Ülkemizde çok güzel bir fuar oluştu. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.”

Nihat Helvacı, “Böyle bir fuarın Gediz’de açılması büyük bir fırsat. Gedizli çiftçilerimizi böyle bir fırsatla buluşturan herkese teşekkür ediyorum.”

7 Eylül tarihine kadar açık kalacak olan Gediz Tarım ve Hayvancılık Fuarı’nı çevre il ve ilçelerden yaklaşık 80 bin kişinin ziyaret etmesi bekleniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu